Sapadere Kløften

Skøn naturoplevelse

/, Natur/Sapadere Kløften

Udflugtsdetaljer

Ledsager:

Kategorier:

Udflugtsdage

Hver dag

Varighed:

7
FraHotels kl. 09:00
TilHotels kl. 16:00

Pris:

Voksne35 €
Børn 2-11 år18 €
Baby-
Sapadere Kløften 2018-03-19T14:49:10+00:00

Beskrivelse

Sapadere kløften, en fantastisk naturoplevelse !

Kom med os på en hyggelig endags tur til Sapadere vandfaldet, hvor vi også besøger en tyrkisk landsby, nyder en hyggelig frokost i Taurus bjergene og ser det store smukke Sapadere vandfald.

På turen besøger vi Sapadere bjerglandsbyen som ligger ca. 48 km fra Alanya. I Sapadere besøger vi byens smukke moské, hvor der vil blive fortalt om islam og hvordan man beder i moskeen. Derefter går vi en tur blandt de lokale og deres hjem, hvor vi får mulighed for at få et indblik i deres hverdag. Byen har også en lille silkeproduktion som vi ser nærmere på.

Derefter går turen hen til Sapadere vandfaldet, hvor du går mellem de storslået klipper på den 800 meter lange stabile gangsti ud til det skønne vandfald. Vil man gerne have sig en kølig dukkert kan man tage sig en svømmetur i det kolde flod vand ca. 12 grader. En svømmetur i vandet skulle efter signe gøre en 20 år yngre, men vi garantere ikke noget.

Langs gangstien ud til vandfaldet er det også muligt at se små dyr kravle rundt på klipperne og studere de forskellige sjældne blomster som kun vokser i dette område. I vandet kan man også være heldig at se små krabber kravle rundt. På bestemte årstider er kløften kendt for sine smukke sommerfugle.

Vores tur til Sapadere er en perfekt udflugt på en varm dag eller til dem der trænger til at komme væk fra byen og ud i den storslået tyrkiske natur.

Denne tur køres hver dag, bemærk turen er med engelsk ledsager.

Inkluderet i prisen:

  • transfer, frokost og enter

Husk

Turen gennemføres ved min. 4 personer med engelsk ledsager.