Landsbyturen

/, Natur/Landsbyturen

Udflugtsdetaljer

Ledsager:

Kategorier:

Udflugtsdage

Hver torsdag

Varighed:

6
Fra kl. 10:00
Til kl. 16:00

Pris:

Voksne35 euro
Børn 2-11 år18 euro
Baby-
Landsbyturen 2018-04-21T11:18:21+00:00

Beskrivelse

Oplev noget af Alanyas helt fantastiske natur, historie og tag med på en uforglemmelig dag i bjergene bag Alanya.

På Landsbyturen kører vi op på en smuk udsigts restaurant nemlig Zencefil, og starter dagen med Turkish Brunch, som er et overflødighedshorn af skønne små retter fra det tyrkiske køkken. Brød, ost, æg i alle afskygninger, frugt, oliven, syltede specialiteter og meget andet godt – en herlig start på turen.

Derefter går turen op til bjergbyen Mahmut Seyde hvor vi ser Alanyas ældste moskeer, Ali Babas gamle hus, oplever de 750 år gamle platantræer og ser den smukke forbindelsesvej til Silkevejen.

Vi besøger også bjergbyen Gedevet hvor vi drikker vand fra kilderne, ser barberens hule træ og oplever landsbystemningen ved byens marked.

Vi besøger på tilbagevejen et lille pandekagehus hvor vi ser hvordan familien laver pandekager og smager dem, sammen med en kop dejlig lokal the. Vi gør sidste stop ved Terasserne og hører lidt om byen og dens historie, så i kan få nogle uforglemmelige billeder ud over Alanya og byens store “Hollywood” skilt.

En skøn dag hvor du oplever hvor smuk en natur der er i Alanya området og hvor vore dygtige guider rigtig kan fortælle om hvordan lokalbefolkningens hverdag fungerer.

Hver torsdag fra 1. april.

Inkluderet i prisen:

  • Brunch med the og vand

Husk

Hver torsdag fra 29. marts