Dim Turen – guidernes favorit dag

/, Natur/Dim Turen – guidernes favorit dag

Udflugtsdetaljer

Ledsager:

Kategorier:

Udflugtsdatoer

På nogle datoer
1. January 1970

Varighed:

8
Fra kl. 09:00
Til17:00 kl.

Pris:

Voksne40 euro
Børn 2-11 år20 euro
Baby-
Dim Turen – guidernes favorit dag 2018-04-01T15:23:14+00:00

Beskrivelse

Oplev en skøn dag med enestående naturoplevelser og tyrkisk kultur

Vores ”Favoritturen” er en heldagstur som er utrolig populær og hvor man virkelig ser meget. Vi starter i Dim drypstenshulerne, hvor vi går de 360 meter ned i de smukke og velbevarede huler. Derfra kører vi til Sapadera kløften og ser de smukke vandfald. Vi ser en frugtplantage og hvordan de lokale laver bomuld. Her spiser vi også frokost. Dernæst gør vi holdt ved den store Dim dæmning og ser det smukke område ved den inddæmmede sø. Herfra kører vi ned langs Dim floden og gør holdt ved en af de små restauranter hvor vi drikker the og får serveret frisk frugt. Her er der mulighed for at bade i det kolde flodvand og tage nogle fantastiske billeder. Dette er guidernes favorit dag – der er så meget at vise og fortælle.

Vi besøger Dim Drypstenshulen, ser den store dæmning og slutter ved Dim floden.

Dim turen tager dig til det mest populære naturområde i Antalya-regionen.

Først kører vi op til drypstenshulerne der er 365 meter dybe – en kæmpe oplevelse hvor det er godt at have husket kameraet.

Herefter skal vi opleve Sapadera – den smukke kløft med vandet rindende under den fine gangbro som kommunen har anlagt, så alle gæster kan opleve dette storslåede område på tæt hold.

Dernæst går turen op til den store dæmning og ferskvands sø der er lavet så doseringen ned af floden kan styres alt efter hvor stort behovet er. Her drikker vi en kop the og nyder den skønne natur.

Dim Cay er områdets store ferskvandsfyldte flod og er stedet for afslapning og badning. Det er her, de lokale søger ”ly” for varmen om sommeren. Det er også her vi får serveret en let frokost, mens vi dypper tæerne i den kølige flod eller får en frisk dukkert i det kolde smelte vand. Husk badetøj.

Storslåede bjerge, floden, søen, kilder, frugtplantager og skønne udsigter.

Starter fredag den 27/4.

Inkluderet i prisen:

  • Pick up, frokost, entreer

​Ikke Inkluderet i prisen:

  • drikkevarer

Husk

Man skal forvente en del gåture for at få fuldt udbytte af turen.
Turen kræver min. 8 deltagere for gennemførelse.