Alanya History – oplev historiens vingesus

//Alanya History – oplev historiens vingesus

Udflugtsdetaljer

Ledsager:

Kategorier:

Udflugtsdage

Hver lørdag

Varighed:

6
Fra kl. 10:00
Til kl. 16:00

Pris:

Voksne30 euro
Børn 2-11 år15 euro
Baby-
Alanya History – oplev historiens vingesus 2018-04-05T06:40:43+00:00

Beskrivelse

Oplev den nye svævebane, Borgen, det gamle skibsværft, Red Tower og den charmerende havnefront.

”Historiske Alanya”.

Her begynder vi ved Alanyas nyeste seværdighed – svævebanen der tager os fra Kleopatra stranden op til borgruinen. De 800 meter med liften giver et fantastisk viev over den historiske strand, byen og de smukke Taurusbjerge.

På borgen vandrer vi  gennem den gamle bydel og oplever den skønne stemning der. Vi besøger moskeen og det gamle hus fra ottoman tiden med de tykke mure der nu er museum. Herfra går vi til Panorama og nyder en herlig frokost inkl. softdrinks. Efter frokosten kører vi ned til Red Tower. Og starter med at opleve det gamle skibsværft fra 1226 og ser hvordan man dengang byggede træbåde, derefter byens vartegn Red Tower og vi slutter på Alanyas smukke havnefront.

En fantastisk tur med masser af historie, storslået udsigt og skønne oplevelser. En tur hvor man ser den vidunderlig udsigt til hav og bjerge, og hvor man virkelig fornemmer den spændende historie dette område er så rig på. Helt fra de sidste sørøverslag, over Kleopatra og Julius Cesar tid og til de drabelige fights mellem romere og selsukker.

Vi starter lørdag den 31 marts og herefter hver lørdag. Tilmeld dig hos din guide.

Inkluderet i prisen:

  • entre, frokost, pick up

​Ikke Inkluderet i prisen:

  • Drikkevarer

Husk

Gennemføres kun ved min. 8 deltagere